Última empenta a la campanya de recollida d’avals
!

últim_mailDes de la Crida per Sabadell us volem informar que el pròxim 31 de gener finalitzarà la campanya de recollida d’avals i és necessari recopilar tots els fulls per tal de fer el recompte.

Com ja sabeu, el mes de desembre vam llançar una campanya de recollida de signatures per tal que la ciutadania de Sabadell tingui l’oportunitat de conèixer i adherir-se la proposta de la Crida. Fins ara s’han realitzat més d’una desena d’assemblees obertes a diferents barris de la ciutat i més d’una trentena de paradetes informatives per presentar el projecte i recollir signatures.
 El proper dissabte 31 de Gener és la data límit que ens vam marcar per tal d’assolir el nostre objectiu de recopilar un mínim de 3.000 signatures. A més de donar una darrera empenta a la campanya, també volem fer un recompte públic dels avals recollits.

Jornada de recollida d’avals
És per això que el proper 31 de gener us convidem a recollir els darrers avals de la campanya i per fer-ho organitzem una jornada que començarà amb un esmorzar popular a les 10.00 h al Casal Cancapablanca (Compte Jofre, 30). 
A partir de les 11.00 h s’organitzaran grups per muntar parades informatives de recollida d’avals a diferents punts de la ciutat i a les 17.00 h, a Can Capablanca, realitzarem el recompte conjunt de totes les signatures per tal de fer-les públiques.

Cada aval compta per reconstruir Sabadell, és per això que el pròxim 31 de gener necessitem que totes i tots fem una última empenta a la campanya. Us hi esperem!

 

© 2015 CRIDA per Sabadell