Crida Constituent per la ruptura!

Des de fa uns mesos, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), les organitzacions de l’Esquerra Independentista, membres de Procés Constituents articulats al voltant de “Constituents per la Ruptura”, Corrent Roig i altres col·lectius de l’esquerra alternativa, han estat treballant per preparar una candidatura per les eleccions del 27 setembre, amb la voluntat de fer d’aquestes eleccions siguin alhora plebiscitàries i constituents. La candidatura s’anomenarà CUP-Crida Constituent, i espera esdevenir la candidatura per la ruptura amb el règim del 78, el capitalisme i el patriarcat.

El proper diumenge 26 de juliol es celebraran unes primàries obertes a la ciutadania per triar-ne els i les candidates de la llista electoral. S’ha habilitat el web perlaruptura.cat obert a tota la ciutadania que hi pugui simpatitzar. Tal com s’explica al web, per pariticpar a les primàries de la CUP-CC hi ha dues opcions: o bé inscriure’s presencialment i posteriorment votar online, o bé inscriure’s online i després votar presencialment el diumenge 26.

A Sabadell s’habilitarà un punt d’inscripció el proper dilluns 20 de juliol de 20h a 21h (per aquelles persones que vulguin inscriure’s presencialment per poder després votar online), i també un punt de vot presencial el diumenge 26 de juliol a la tarda (per aquelles persones que prèviament s’hagin inscrit online). En ambdós casos, la mesa de inscripció i votació serà al Casal Can Capablanca.

Convidem a totes les persones adherides a la Crida per Sabadell a participar, si així ho desitgeu, d’aquest procés obert a la ciutadania. A més, us informem que el proper dimecres 22 de juliol es celebrarà a les 20h una assemblea oberta per parlar de com desplegar la campanya electoral de CUP-Crida Constituent a Sabadell i comarca.

© 2015 CRIDA per Sabadell