LA CRIDA PER SABADELL ANUNCIA QUE UN CENTENAR DE PERSONES HAN DEMANAT PER FER AL·LEGACIONS GRÀCIES A LA CAMPANYA DE BOICOT ENGEGADA LA PASSADA SETMANA.

Mai una cessió havia rebut tantes al·legacions en contra, el govern s’haurien de plantejar si vol seguir amb aquest projecte d’urbanisme a la carta que no genera cap retorn a la ciutat.

 

Avui, dia 14, últim dia per entrar al·legacions al procés de cessió de l’espai pel projecte anomenat SurfCity, la Crida per Sabadell ha volgut simbolitzar l’entrada de mocions al centre cívic de la Creu de Barberà on han explicat les dades que la seva campanya de boicot i oposició al projecte ha generat finalment.


«Hem rebut demandes de moltes persones de Sabadell que volen expressar el seu rebuig a la cessió d’un terreny públic per fer una piscina d’onades privada i que ens demanaven com ho havien de fer.» Explica la portaveu de la Crida Nani Valero.

Després de demanar al govern que ampliés el període d’al·legacions i d’aquest negar-se, la Crida per Sabadell ha volgut ajudar a qui volgués fer el tràmit, ja que l’agost tothom sap que és un mes força inhàbil i quedaven pocs dies de setembre per poder realitzar al·legacions.

La Crida per Sabadell sempre ha volgut esdevenir una eina a l’abast de la ciutadania i en aquest cas ha volgut analitzar les possibles irregularitats, elements que poden suposar prevaricació, tràfic d’influències i corrupció perquè les veïnes i veïns de la ciutat puguin disposar de la informació i fer les seves al·legacions.

«Aquesta campanya de boicot, que avui tanquem, en menys de 10 dies ha rebut una setantena de peticions online. A més, més d’una trentena de persones que ens han demanat ajuda han presentat també les seves al·legacions gràcies al recull d’observacions que els hem facilitat.» Explica la regidora Anna Lara.

La formació valora molt positivament la campanya i haver pogut ajudar a la gent que s’apropés posant a disposició les eines i els mecanismes per tal de fer arribar la seva veu de rebuig. Opinen que una proposta externa a les necessitats de la ciutat, excèntrica i milionària i sense que esdevingui d’interès general per a la ciutat es considera urbanisme a la carta.

«El que queda demostrat amb les més de 100 persones que s’han adreçat a nosaltres mitjançant aquesta campanya és que a la ciutat de Sabadell no s’accepta l’urbanisme a la carta. Ara només falta que el PSC deixi de fer de les seves i escolti les moltes veus que li estan dient que aquest projecte no el volen a Sabadell.» Conclou Anna Lara.

© 2015 CRIDA per Sabadell