La Crida anuncia la seva primera Escola de formació que ha volgut anomenar Isabel Vilà en memòria de la sindicalista republicana.

Ja ha arribat el dia de la primera Escola de formació de la Crida per Sabadell. L’espai que ens ajudarà a reflexionar col·lectivament i a dotar-nos d’eines per tal de garantir que el camí que continuem duent totes juntes sigui el més ampli possible.
Vestirem les idees que ja hem treballat i de segur en sortiran de noves propostes que haurem d’abordar amb la idea final de construir un programa conjuntament, d’escoltar-nos i debatre des del respecte i, com sempre, amb ganes d’aprendre.

Així doncs, el dia 24 de setembre a les 10 del matí començarà la jornada que durarà fins a les 14:00h en la que es duran a terme quatre debats, dos d’ells simultanis, dels següents eixos de treball:

10:30h
Debat espai 1 – Vida digna: Habitatge, xarxes i suport social, treball. Drets de ciutadania i socials
Debat espai 2 – La ciutat: Urbanisme feminista, l’espai públic, la mobilitat i l’emergència climàtica.

12:30h
Debat espai 3 – Sabadell niu de cultura d’arts i música: models, autogestió, llengua i lluites populars.
Debat espai 4 – Sabadell i l’esport, de base, popular i de referència, inclusiu i de valors. On concentrem la mirada i els esforços.

Acabarem la jornada amb un Dinar Popular.

Us demanem que ompliu el formulari d’inscripció per realitzar una planificació acurada dels debats i també dels recursos que hem posat a l’abast de tothom, ludoteca, àpats…

Enllaç del formulari

 

© 2015 CRIDA per Sabadell