Els barris del sud es posen en marxa per la sobirania popular

En el marc de la presentació pública de la Jornada de Sobirania Popular, el Grup de Barris del Sud de la Crida anima a la participació activa a la ciutat

RdPAquest matí s’ha realitzat una roda de premsa a càrrec del Grup de Barris del Sud de la Crida on s’ha presentat públicament la Jornada de Sobirania Popular que es celebrarà aquest dissabte a les 10 del matí al Centre Cívic de la Creu de Barberà.

La jornada, que comptarà amb la participació de l’Ajuntament granadí assembleari de Peligros, l’Ateneu Popular de Nou Barris o el CSA l’Obrera de Sabadell, “pretén donar eines per entendre i posar en pràctica la sobirania popular, tant des de la institució com des del carrer”, ha explicat Raul García, membre de la Crida i del Grup de Barris del Sud. “Creiem que és molt important activar la participació dels sabadellencs i sabadellenques arreu de la ciutat i, especialment, en aquells barris en què la crisi capitalista està colpejant amb més força i està abocant les seves veïnes a l’exclusió social”.

Javi Montávez, membre també del Grup de Barris del Sud, ha expressat la intenció que tenen d’intentar “crear xarxa i intensificar les relacions entre les entitats que treballen als barris del sud”. Amb aquest objectiu, el proper 3 de novembre a les 19.30h al Centre Cívic de Campoamor, es celebrarà una trobada d’entitats per tal de començar a teixir aquesta xarxa de complicitats i “treballar plegades per aconseguir una major participació de la ciutadania en el dia a dia de la ciutat”.

Per a més informació sobre la Jornada de Sobirania Popular podeu visitar el següent enllaç i descarregar-vos el dossier de material i textos per al debat.

 

 

 

 

© 2015 CRIDA per Sabadell