El govern municipal convida al PSC a revisar qualsevol expedient de treballadors de l’Ajuntament de Sabadell abans de fer acusacions infundades

El govern municipal vol pensar que les declaracions del portaveu del Grup municipal del PSC, Josep Ayuso, sobre la presumpta “persecució dels treballadors militants del PSC” respon a la manca d’informació.

Per aquest motiu, s’ofereix a facilitar al PSC la informació i els expedients on constaten les contractacions de treballadors. En el cas que el PSC esmenta, es tracta d’una persona funcionària que ha prestat serveis en una empresa pública municipal i ara tornarà a la seva plaça de funcionària al mateix Ajuntament. El govern ha expressat que no té intenció de fer públiques les mancances d’alguns d’aquests processos per respecte a les persones afectades, però reclama responsabilitat al PSC a l’hora de fer aquest tipus d’afirmacions.

D’altra banda, el govern ha refermat que ser militant d’un partit polític no ha de ser un mèrit ni un demèrit per a la carrera professional. El govern municipal té la potestat organitzativa i després d’un cicle de mala gestió cal posar el màxim esforç en organitzar l’administració en pro d’oferir el servei mes eficaç i eficient.

© 2015 CRIDA per Sabadell