Qui som?

La Crida per Sabadell som un moviment assembleari d’esquerres i transformador que treballa des del carrer i des de l’Ajuntament per construir un nou Sabadell.

QUÈ VOLEM?

Des de la Crida per Sabadell posem el nostre granet de sorra per aconseguir que els sabadellencs i sabadellenques s’organitzin i lluitin per agafar les regnes dels barris i la ciutat i posar les institucions al servei d’aquests.

Per fer-ho possible treballem dia a dia amb un peu al carrer i un altre a les institucions:

Des del carrer a través de campanyes, sobiranies i grups de barri.

Des de les sobiranies, grups temàtics que treballen en propostes concretes a aplicar des de l’autoorganització al carrer o des de les institucions des tots aquells àmbits que ens afecten: en l’àmbit energètic, residencial, alimentari, cures, productiu, espai públic, productiu, cultural, educatiu, etc.

Des dels grups de barris, treballant en col·laboració amb el teixit social de cada zona del territori, per traslladar propostes, tractar problemàtiques i teixir xarxes de complicitat i organització veïnal arreu de la ciutat.

Des de les institucions, participant actualment de l’equip de govern de la ciutat, a les àrees d’economia, territori, participació i drets civils, amb l’objectiu d’aplicar un programa de transformació social a Sabadell; aquest es basa en els següents eixos:

AUDITORIA CIUTADANA A L'AJUNTAMENT

Fem fora la màfia.

Llums i taquígrafs a la corrupció política i econòmica. Hem de  portar tots els corruptes als tribunals i destapar les irregularitats dels gestors que fa massa anys estan utilitzant la seva condició de  representants polítics en benefici propi i en contra dels interessos  generals de la ciutadania.

ATURAR LA SITUACIÓ D’EMERGÈNCIA SOCIAL

Aliment, habitatge, sanitat i educació.

Presentant propostes d’alternatives reals i, si cal, desobeint les lleis que perpetuen aquest sistema econòmic desigual. Posant els drets  socials i el benestar de les persones en l’eix central del debat  polític.

DEMOCRATITZAR L’AJUNTAMENT

Institucions al servei de les persones.

Convertir-les en una eina al servei de la ciutadania amb la màxima  transparència. L’Ajuntament ha de ser una eina d’intervenció social que fomenti la participació ciutadana en les decisions polítiques que ens  afecten.

 

© 2015 CRIDA per Sabadell