Sobirania Reproductiva i de Cures

06-150x150

Des d’aquesta sobirania entenem a les persones com a éssers socials i dependents, amb unes necessitats bàsiques tant físiques com emocionals que han d’estar cobertes per poder viure. El treball reproductiu i de cures inclou totes les activitats destinades al benestar físic, mental, emocional i social de qualsevol ésser viu. Totes les persones en diferents moments de la nostra vida necessitem cuidar­-nos, cuidar i ser cuidades.

Des de la Sobirania Reproductiva i de Cures pretenem situar el sosteniment de la vida i el benestar de les persones al centre de les polítiques municipals. Per això cal, abans que res, detectar quines són les necessitats en relació a la cura de les persones i dissenyar espais dins i fora de les institucions que garanteixin la seva satisfacció. L’objectiu d’aquesta sobirania és col∙lectivitzar la responsabilitat i el desenvolupament de les tasques bàsiques que ens permetin gaudir a totes les persones d’una vida digna.

Assolir la sobirania reproductiva i de cures és que la població recuperem el poder i control sobre les nostres vides i el nostre benestar. Perquè entenem que necessitem les unes de les altres per tal de viure en una societat més justa i en una ciutat millor, generant entre totes una vida que mereixi ser viscuda.

Us interessa aquesta temàtica? Poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint el següent formulari.

Comments are closed.

© 2015 CRIDA per Sabadell