Sobirania Econòmica

05-150x150

Des del grup de Sobirania Econòmic creiem que el municipalisme ha de recuperar la capacitat d’incidir en la transformació del model productiu, laboral i de gestió dels serveis, per fer d’aquests elements eines de transició cap a un nou model econòmic de país, és a dir, generar alternatives.

En molts aspectes toparem amb la legislació vigent, amb els interessos del gran capital i amb els obstacles del poder polític que garanteix aquest sistema. Un punt essencial per a les nostres reivindicacions serà mantenir viva la lluita per aconseguir­-les dins i fora de la institució. Volem que la nostra ciutat esdevingui una llavor i una referència per al canvi productiu i econòmic, i per això incentivarem xarxes de lluita i suport mutu amb altres municipis i territoris.

Cal atacar l’atur, però fer­-ho amb visió de futur, incentivant nous projectes des de l’economia social i solidària (cooperativisme, economia col·laborativa, finances ètiques,etc) Aquests, si estan vinculats a les necessitats socials, poden generar llocs de treball dignes i estables a la nostra ciutat.

Remunicipalització, ocupació, reempresa, promoció de l’economia social i solidària, desplegament d’una fiscalitat més àmplia i progressiva són algunes de les eines des d’on proposem fer del municipi una nova palanca del canvi.

Si us agradaria treballar en aquest grup us podeu posar en contacte amb ell omplint el següent formulari.

Comments are closed.

© 2015 CRIDA per Sabadell