GRUPS DE BARRI

Els grups de barri de la Crida per Sabadell

La Crida per Sabadel parteix de la base que la realitat i les persones es transformen en tant que aquestes són el motor i les protagonistes d’aquesta transformació. Ja abans de les eleccions, sense saber que acabaríem governant, enteníem que l’única forma real de canvi és aquesta, generant formes d’organització que superin l’individualisme i les dinàmiques d’explotació capitalista i estableixin dinàmiques col∙lectives que ens empoderin com a poble. En aquest sentit ens reafirmem en aquesta estratègia; toca traçar línies de treball concretes als barris que precipitin propostes practiques d'autoorganització popular en el territori, és a dir als barris.

En els Grups de Barri de la Crida per Sabadell comptem amb una radiografia el més acurada possible de la situació, mancances i potencialitats de cada un d’ells i elaborem, a partir d’aquesta, documents tàctico­estratègics per tal d’abordar els reptes de la nostra lluita fora de la institució.

Actualment hi ha actius els grups de barri de la Zona Oest, de la Zona Nord, de la Zona sud, del Centre, de Gràcia i estem treballant en impulsar els grups de barri de Can Puiggener i Torre-romeu.

Si voleu col∙laborar, participar o fer propostes a algun d'aquests grups no dubtis en contactar­-nos a través del següent formulari.

© 2015 CRIDA per Sabadell