29N, (Re)Construïm Sabadell!

El proper dissabte 29 de novembre a les 19h tindrà lloc l’acte de presentació de la Crida per Sabadell on es donarà el tret de sortida a la nova campanya per a (re)construir la ciutat.

L’acte, que es realitzarà a la Sala Miguel HernándezWEB_Acte29 -ubicada a la zona nord-, pretén ser una primera posada en escena per presentar-nos a tot el veïnat de la ciutat i exposar de forma directa i participativa la nostra declaració d’intencions amb el projecte de la Crida.

(Re)Construïm Sabadell és el nom de la campanya que engeguem per a fer una crida a la transformació de les institucions locals existents  i, alhora, dotar de poder i eines a les lluites socials que es duen a terme a la ciutat dia a dia i any rere any.

Transformar i construir de nou, a la vegada i en la mateixa direcció és la nostra aposta per a conquerir la sobirania en tots els àmbits que determinen les nostres condicions socials i polítiques.

Us animem a participar d’aquest esdeveniment que comptarà amb la presència de David Fernàndez, diputat al Parlament per la CUP-Alternativa d’Esquerres, Virgínia Domínguez, regidora a l’Ajuntament de Sabadell per l’Entesa i Néstor Salvador, membre del SAT (Sindicato Andaluz de Trabajadores) de terres andaluses. També podrem gaudir d’algunes col·laboracions especials que anirem anunciant en els propers dies, ens veiem el 29!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

© 2015 CRIDA per Sabadell